Hitachi Capital Mobility Hungary

Személyautók hosszútávú bérbeadása

Długoterminowy wynajem pojazdów osobowych Warszawa

Széles kínálatunkban megtalálható az összes személygépkocsi márka és modell. Az alábbiakban felkérjük Önt, hogy ismerkedjen meg sokféle részletes ajánlatunkkal, melyek az Ügyfelek igényei szerint kerültek összeállításra.

Személyautók hosszútávú bérbeadása

A hosszútávú autókölcsönzés ideális megoldás azok számára, akik üzleti tevékenységeik bővítésére törekszenek, és akik cégük működtetésével akarnak foglalkozni, nem pedig a flottaszolgáltatással. Számos tényezőből áll az ilyen együttműködés. Az Ügyfél számára kényelmes a finanszírozás, ha a bérbeadó nem viseli a saját fizetéssel járó költségeket. Önök csak az autó tényleges használatát finanszírozzák, nem pedig annak teljes értékét, miközben a jármű maradványértékét a szerződés lejárta után a jelenlegi és a tényleges értékelés alapján, nem pedig az elő bérleti díj alapján határozzák meg

Ez a megoldás nagyon alacsony havi költségeket jelent az Ügyfél számára. A biztosítási menedzsment is ránk hagyható. Magában foglalja a teljes AC / OC / NW biztosítást, és természetesen a motorkárosodások felszámolását is. Hosszútávú bérleti ajánlatunkban napi 24 órán át tartó teljes bérelt autók Assistance védelmét is kínáljuk , hogy az Ügyfél csak a saját vállalkozására összpontosíthasson. Ugyanez vonatkozik a szolgáltatáskezelésre, amelyet a fizetendő részlet tartalmaz. Ez magában foglalja az időszakos ellenőrzéseket, a folyamatban lévő javításokat és egy autó cseréjét élettartama alatt, valamint a gumiabroncsok cseréjét és tárolását. Velünk együttműködve az Ügyfelek olajtársaságoknál is vásárolhatnak üzemanyagot készpénz nélkül, kamatmentes kereskedelmi hitelt számíthatnak fel, és kollektív számlákat, árengedményeket kaphatnak üzemanyag, szélvédőmosó folyadék, vagy autómosó vásárlásakor. Összegezve: minden hónap végén Ügyfeleink havonta, kollektív számlával kapják meg az általunk készített jelentést a teljes flottáról.

Egyszerű adminisztráció

A Hitachi Capital Polska egyszerű adminisztrációja, azaz a valós költségekkel történő gazdálkodás nagyszerű megoldás azoknak a cégeknek, amelyek elsősorban az üzleti fejlesztésről, nem pedig a flottaszolgáltatásról kívánnak gondoskodni. Ezt ránk bízhatja, amelynek köszönhetően az Ügyfél kényelmet, rugalmasságot és több időt nyer. Mindez a szolgáltatási költségek újraszámlázásának köszönhető, azért, hogy a fizetés elhalasztható legyen. A számlákat csak havonta egyszer állítják ki, ami jelentősen egyszerűsítse a flottaköltségek elszámolását. A velünk együttműködő vállalatok kedvezményeket kapnak a karbantartási szolgáltatásokra, alkatrészekre vagy üzemanyagokra is. A szerződést határozatlan időre, három hónapos felmondási idővel írják alá, így az Ügyfél nem kénytelen hosszú távú kapcsolatot létesíteni velünk.

„Személyre szabott” szolgáltatások

Ha áttekintette teljes ajánlatunkat, és még mindig nem talált semmit a maga számára, marad még remény a velünk való együttműködésre. Azért, mert olyan, nem szabványos ajánlatokat is készítettünk, amelyek jelenleg nem találhatóak a piacon. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mondja el nekünk, amire szüksége van, és akkor egyéni, nem szokásos módon közelítjük meg elvárásait, megkísérelve teljesíteni azokat, és olyan ajánlatot terjesztünk elő, amely megtakarítja az Ön flottakezeléssel kapcsolatos idejét, és ezzel egyidejűleg javítja a vállalat kondícióját.