Hitachi Capital Mobility Hungary

Karrier

Csatlakozzon a Hitachi Capital Polska csapatához!
Csodálatos Hitachi kultúra, értékek, amelyeket népszerűsítünk, illetve az olyan Emberek, akiket alkalmazunk, azt okozzák, hogy Különleges Munkahely vagyunk.

Számunkra az emberek a legfontosabbak! Törődünk az Ügyfeleinkkel és a Dolgozóinkkal is egyaránt. Az Emberekbe fektetünk! Látni akarjuk Alkalmazottaink sikereit, mert tudjuk, hogy az üzleti siker az alkalmazott emberektől függ!

Át kell lépni a határokat, és bővíteni a lehetőségeket!
Olyan Embereket keresünk, akik osztják az értékeinket, őszinték és nyitottak, tele lelkesedéssel és optimizmussal. Ha így néz ki a vállalkozás, amelyben dolgozni szeretne, akkor várjuk jelentkezését. Küldje el az Önéletrajzát, a motivációs levelével együtt az alábbi címre kariera@hitachicapital.pl

Ne felejtse el belefoglalni a következő szöveget:

"Elfogadom, hogy a [ név, vezetéknév, lakóhely címe, tapasztalat és oktatás ] vonatkozásában személyes adataimat a Hitachi Capital Polska Sp. Z oo kezeli a [ 6. cikk (1) bekezdés a) pontja és a 9. cikk (2) bekezdéének megfelelően ] a személyes adatok védelméről szóló általános rendelet (GDPR) a jelenlegi és a jövőbeli toborzás céljából. Kijelentem, hogy értesültem a hozzájárulás visszavonásának lehetőségéről, valamint arról, hogy a szolgáltatásnyújtás vagy a szerződés teljesítése nem függ e hozzájárulástól."