Hitachi Capital Mobility Hungary

Felhasználás feltételei

Jogi Feltételek, Hitachi Capital Polska Sp. z o. o.(“HCPL”)

Kérjük, figyelmesen olvassa el a következő szabályokat, mielőtt a HCPL weboldalt (a "webhely") használná. A webhely használatával Ön elfogadja a következő használati feltételeket. Ha nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, kérjük, ne használja ezt az oldalt. A HCPL bármikor megváltoztathatja a feltételeket, és ezeket a változásokat azonnal közzéteszi. Mivel a webhely használati irányelvei önre nézve kötelezőek, kérjük, időről időre látogasson el erre az oldalra, hogy ellenőrizze az aktuálisan érvényben lévő irányelveket.

A hozzáférési feltételeket és a weboldal használatának szabályait a lengyel jogszabályokkal összhangban határozták meg. A weboldalra történő belépés és az oldal használata egyenértékű azok elfogadásával, kivéve azt a jogterületet, amelyre kollíziós néven hivatkoznak, valamint azt a megállapodást, miszerint ha a HCPL-t érintő bármely jogi cselekmény, vagy eljárás indul, amely a felhasználó, e weboldalhoz való hozzáférésből és annak használatából származik, csak Lengyelországban székhellyel rendelkező illetékes bírósághoz lehet utalni.

 

Szerzői jogok

Copyright © 2016, Hitachi Capital Polska Sp. z o. o. minden jogot fenntart magának.
A Hitachi Web Server kiszolgálón közzétett anyagok szerzői joga a HCPL tulajdonát képezi. A HCPL felhatalmazza a felhasználót, hogy anyagokat sokszorosítson nem kereskedelmi célokra, az Ön, vagy szervezetének felhasználására, csak abban az esetben, ha a szerzői jogi nyilatkozatot minden oldalra és az összes példányra, valamint az ezekkel az anyagokkal létrehozott összes munkához, dokumentációhoz és egyéb anyaghoz csatolja.

A többi felhasználót egyértelműen értesíteni kell az eredeti anyagokban bekövetkezett változásokról, hogy a megváltozott verziók ne legyenek összetévesztve az eredeti anyaggal. A HCPL fenntartja magának az összes jogot, beleértve a szerzői jogot is az összes adat, fájl és / vagy kép, szöveg és adathordozó vonatkozásában.
Tilos az olyan tevékenységek, mint például az olyan Hitachi dokumentumok kereskedelmi közzététele, másolása, vagy újraelosztása, amelyeket előzetes írásbeli engedély nélkül hoznak létre személyes, vagy kereskedelmi hasznosítás céljából. Az anyagokra, ideértve a harmadik féltől származó anyagokat is, eltérő használati szabályok vonatkozhatnak.

 

Korlátozások

A webhely pontatlanságokat, vagy hibákat tartalmazhat. Az ezen a weboldalon található anyagokat úgy készítik el és szállítják, ahogy vannak, és nem vonatkozik rájuk semmiféle kifejezett vagy hallgatólagos garanciavállalás, ideértve, de nem korlátozva azokra a hallgathatóságot, a meghatározott célra való alkalmasságot, a tulajdonjogokat, és harmadik személyek törvényének sérthetetlenségét. A HCPL semmilyen esetben nem felel a közvetlen, közvetett, vagy következményes károkért, vagy bármilyen egyéb károkért, amelyek a weboldal böngészésével és használatával, valamint a weboldalon közzétett anyagok használatával kapcsolatban merülnek fel.

A HCPL minden erőfeszítést megtesz annak biztosítása érdekében, hogy a web helyen található információk folyamatosan frissüljenek, de nem garantálják azok pontosságát és teljességét. A HCPL nem vállal felelősséget semmilyen olyan károkért, amelyek a weboldalhoz való hozzáférésből, vagy annak hozzáféréssel kapcsolatos nehézségeiből, valamint a weboldalon található információkra való hivatkozásból erednek. A termék- és szolgáltatás leírásokat kizárólag azért nyújtjuk, hogy általános információkat szolgáltassunk a HCPL csoport által kínált termékek és szolgáltatások jellegéről és típusáról. A leírások nem képeznek ajánlatot a potenciális Ügyfelek számára. Ha Önt érdekli egy adott termék vagy szolgáltatás, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A webhely néhány linkjére kattintva a felhasználót más, független web helyekre lehet irányítani, amelyekért a HCPL nem vállal felelősséget. Harmadik fél weboldalait használó felhasználók számára az általuk közzétett használati feltételek kötelezőek.

A HCPL-nek e-mailben elküldött üzeneteket és anyagokat nyilvános adatbázisban tároljuk. A Hitachi-nak küldött minden információnak, valósnak és törvényesnek kell lennie, és nem szabad megsértenie mások jogait. A HCPL fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassa a web helyet, az abban leírt termékeket és szolgáltatásokat, valamint a jogi feltételeket.

 

Védjegyek és logók

Az oldalon használt védjegyek és logók regisztráltak és nem regisztráltak. A HCPL, más Hitachi csoport társaságok és harmadik felek védjegyeit csak a tulajdonosaik által megengedett módon szabad felhasználni.

 

A webhely tulajdonosa, akinek ellenőrzése alatt áll:

Hitachi Capital Polska Sp. z o. o..
ul. Franciszka Klimczaka 1
02-797 Warszawa

Bejegyzett Lengyelországban: Cégjegyzék szám: 0000242025